Ela Craciun lanseaza campania “Iubeste-te”

Timp estimat de citire1 minut, 3 secunde

In februarie, luna iubirii, Ela Craciun, prezentatoarea emisiunii “Numai de bine” de la Antena 3, lanseaza o campanie prin care doreste sa sublinieze cat este de important sa ne iubim pe noi insine. Prin campania “Iubeste-te”, lansata recent pe blogul ElaCraciun.ro, prezentatoarea arata ca micile imperfectiuni sunt cele ce ne definesc individualitatea si ne fac unici!

“Inainte de a ne putea indragosti de cineva, ce ar fi sa ne indragostim de noi insene? Autentic, onest, asumat si firesc. Pentru ca noi insene suntem cele cu care ne petrecem cel mai mult timp. Si ar fi pacat sa nu fie un timp de calitate” a declarat Ela Craciun.

Crina Semciuc, Giulia, Adela Popescu sau Ana Morodan sunt doar cateva dintre persoanele publice care au acceptat sa vina in fata camerei de filmat la prima ora a diminetii si sa zambeasca increzatoare, fara sa poarte niciun fel de produs cosmetic. Campania „Iubeste-te” se bucura de sprijinul mai multor persoane publice din Romania care au venit sa sustina demersul Elei Craciun: “In luna iubirii, ne amintim ca lucrul cel mai important este ca prima data, sa ne indragostim de noi insene. Asa cum suntem!”  

Clipul poate fi vizionat aici.

 

Raluca Baciu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate