Delia: „«Deliria» e lumea din mintea mea”

Timp estimat de citire1 minut, 21 secunde

Delia nu are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai bune voci din Romania, o artista care nu inceteaza sa ne surprinda si care lanseaza hit dupa hit. Pe 2 si 3 aprilie va asteapta cu sufletul deschis la concertele de la Sala Palatului pentru a lua parte la „delirul” ei. Promite, fara doar si poate, spectacol si multi invitati surpriza.

In doar o luna de la lansare, piesa „Gura ta” a strans peste zece milioane de vizualizari. Ai fost supranumita „regina YouTube-ului din Romania”. Cum reusesti sa ai cele mai ascultate si indragite piese?

Nu cred ca exista o reteta a succesului. Nu stiu cum reusesc, piesele pe care le cant au o substanta. Imi place sa transmit mult prin interpretare si sa ajung cumva in sufletele lor. Imi place sa cred ca, atunci cand iti deschizi sufletul prin muzica, oamenii simt si apreciaza, se pot identifica in poveste sau cu tine. Poate asta e cauza.

Care este povestea din spatele piesei „Gura ta” si cum a luat nastere colaborarea cu baietii de la Deepcentral?

E o poveste cu suflete pereche. E exact momentul ala in care simti ca, orice ar fi, langa persoana potrivita, te simti nu doar iubita, ci si in siguranta. Baietii de la Deepcentral stau in spatele piesei, ei au construit totul in jurul ei si mi-au propus-o. Mereu mi-au placut ei ca trupa, piesa suna bine, asa ca am acceptat imediat sa inregistrez piesa alaturi de ei. Sunt bucuroasa ca a atins atat de multi oameni, intr-un timp atat de scurt.

Citeste continuarea interviului pe www.tonica.ro.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate