Cum isi tine Serban Copot copilul departe de fast-food

Timp estimat de citire2 minute, 0 secunde

Artistul Serban Copot a povestit cum decurge experienta lui de tata a doi baieti a si-a dezvaluit o parte din secretele care-l fac un parinte fericit si responsabil.

Cunoscutul prezentator TV s-a confesat spectatorilor si celor peste 100.000 de oameni care au urmarit transmisia live pe facebook a seminarului initiat de Ela Craciun, „Tatal – Asul din maneca”, derulat in cadrul seriei de evenimente „Super Mame cu Super Puteri”. El a relatat cum i s-a schimbat viata de cand ii are pe Tedi si Alexandru, cei doi copii ai sai, si cum reuseste sa-l convinga pe cel din urma sa manance sanatos si sa stea departe de mancarea de tip fast food.

„Deocamdata imi reuseste pentru ca Tedi sta cel mai mult timp acasa si mananca ce este gatit de parinti. Cand iesim in oras am grija sa manance supa, ciorba, mancare gatita. Niciodata mancare semipreparata sau de tip fast food. Foarte rar bauturi carbogazoase, iar o acadea rar, ca premiu. Sunt sever cand e vorba de junk food. Ca sa manance ce e sanatos, ii spun povestea mancarii, gasim partea ei pozitiva. Ca sa continue sa manance dupa ce gusta, ne jucam si ii zic ca mai are loc in burtica pentru ce mai e in farfurie. Trebuie sa inteleaga ca e importanta mancarea sanatoasa. Cand o sa ceara sa mergem la fast food, voi avea grija sa-i descriu mancarea si sa inteleaga cat de proasta este”, a declarat Serban.

Artistul a adaugat ca venirea pe lume a celor doi copii a cimentat si mai bine relatia cu sotia lui.

„Orice incercare a vietii sudeaza un cuplu. Noi am trecut peste tot. Copiii au cimentat relatia noastra. M-am implicat cat de mult in cresterea celor mici. Eu le-am facut, spre exemplu, prima baita. Barbatul este bine sa fie foarte prezent in viata familiei, sa isi ajute partenera, astfel incat aceasta sa aiba un confort psihic si sa fie constienta ca se poate baza pe partener in acea perioada plina de provocari. Noi ii crestem pe cei mici, nu avem bona si nici bunicii alaturi si ne descurcam bine. Eu fac treburi in casa, si de femeie, si de barbat. Baiatul meu invata de la mine lucruri barbatesti si sa se descurce in viata, un pachet de valori important pentru viitorul barbat. Il cresc cu un respect important si profund vizavi de mama si de fete, in general”, a completat prezentatorul TV.

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate