Cremă de avocado cu roșcove și zmeură

Timp estimat de citire1 minut, 6 secunde

Micul dejun poate fi și mai savuros atunci când încerci ceva nou. Tocmai din acest motiv am pregătit pentru tine ceva ușor de făcut, gustos și perfect sănătos. Avocado e mereu o opțiune bună!

Ingrediente

  • 1 avocado copt
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingură de pudră de roșcove
  • Aproximativ 150 ml de lapte de cocos
  • 50 grame de zmeură

Mod de preparare

Se curăță avocado de coajă și de sâmbure, iar împreună cu pudra de roșcove, mierea și laptele de cocos se pun într-un blender. Se dau prin blender până când se obține o pastă fină. Crema de avocado se pune în câte o cupă peste care se pune zmeura.

Beneficii

          Avocado conține 73% apă, 15% grăsimi, 8,5 g fibre și 2% proteine. Într-un fruct de avocado se găsesc vitamina B6, vitamina C, vitamina E, potasiu, acizi grași Omega-3. Fructul conține mai multă fibră naturală decât oricare altul, fiind benefic pentru digestie. Consumul regulat de avocado ajută la creșterea nivelului colesterolului bun și la reducerea nivelului celui rău. Întărește sistemul imunitar și menține sănătatea sistemului nervos.

          Laptele de cocos conține la rândul lui vitamine și minerale și s-a demonstrat, în câteva studii, că poate avea un efect benefic asupra nivelului colesterolului.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate