Catena sustine Salvati Copiii prin Festivalul Brazilor de Craciun

Timp estimat de citire1 minut, 23 secunde

Pe 4 decembrie 2014 are loc cea de-a 14-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment de marca ce reuneste anual cei mai influenti antreprenori si personalitati din Romania, in scopul strangerii de fonduri pentru organizatia Salvati Copiii Romania.

Evenimentul de gala are loc la inceputul lunii decembrie la Stejarii Country Club din Bucuresti, prilej cu care va avea loc o licitatie de brazi de Craciun creati de designeri sau artisti plastici recunoscuti. In 2014, la Festivalul Brazilor de Craciun vor fi licitati brazii creati de Doina Levintza, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Iris Serban, Rhea Costa, Andreea Badala (Murmur) si multi altii.

 

Catena este sponsor platinum al Festivalului Brazilor de Craciun

In 2014, cu ajutorul sumelor stranse la editia precedenta a festivalului, 2.127 de copii au fost sprijiniti prin proiectele educationale ale Salvati Copiii Romania. Anul trecut, brazii au fost licitati la preturi cuprinse intre 700 si 6.300 de euro, iar suma totala stransa in urma evenimentului a fost de 155.000 de euro.

Creatia Doinei Levintza, “Brad pentru Romania”, a fost achizitionata prin licitatie de Anca Vlad, presedinte Fildas Grup, iar bradul creat de Wilhelmina Arz, “Crisalida de aer”, a fost licitat si achizitionat de catre Otilia Ostrotki, in numele agentiei de publicitate Tonica.

Pana acum, cele 13 editii ale Festivalului Brazilor de Craciun au dus la strangerea unei sume de aproximativ 3 milioane de euro, ce au fost utilizati de catre organizatia Salvati Copiii pentru sprijinirea a peste 20.000 de beneficiari. Printre actiunile derulate se afla reintegrarea scolara a copiilor nevoiti sa munceasca, precum si prevenirea abandonului scolar in randul comunitatilor defavorizate.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizionati materialul video de pe Senso TV: https://www.sensotv.ro/lifestyle/Eveniment-5659/festivalul-brazilor-de-craciun-2014-editia-a-xiv-a#/0

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate