Catena Racing Team, premiul I pentru “Cea mai inimoasa echipa”

Timp estimat de citire1 minut, 14 secunde

In acest weekend a avut loc cea de-a patra editie a competitiei de ciclism cross-country Rocket Bike Fest, unde echipa formata din angajati si colaboratori ai Fildas si Catena Grup, Catena Racing Team, a cucerit locul I pentru “Cea mai inimoasa echipa”.  

Catena Racing Team sustine viata sanatoasa

Creata la initiativa lui Radu George, vicepresedinte Fildas si Catena Grup, Catena Racing Team este o echipa polisportiva alcatuita din angajati si colaboratori ai Catena si Fildas Grup, precum si ai Tonica Group. Membrii Catena Racing Team au participat, de-a lungul timpului, la numeroase competitii din diferite domenii sportive – mountain bike, maraton, fotbal, cros, natatie, triatlon, bodybuilding si altele.

Rocket Bike Fest este un proiect initiat de Asociatia “Help Autism” si Bike Expert, ce a strans in acest weekend sute de concurenti si mii de participanti, zeci de parteneri, sponsori si reprezentanti mass-media. Catena Racing Team a fost onorata sa ia parte la Rocket Bike Fest 2014 si sa se alature cauzelor de binefacere ale competitiei.

La editiile din 2013, Rocket Bike Fest a reusit sa stranga 34.000 lei pentru continuarea Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism, reprezentand sansa spre recuperare pentru mai bine de 100 de copii cu tulburari din spectrul autist.

Televiziunea online Senso TV a fost prezenta la evenimentele la care a participat Catena Racing Team – iata un material video realizat la Mountain Bike “Macin XC 2014”:

http://www.sensotv.ro/sanatate/Catena-TV-5251/fildas-și-catena-grup-la-mountain-bike-macin-xc-2014

Raluca Baciu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate