Catena a donat 100.000 de euro pentru echipamente de protecție medicală

Timp estimat de citire1 minut, 4 secunde

Lanţul de farmacii Catena a donat 100.000 de euro într-un fond de urgenţă înfiinţat la iniţiativa Organizaţiei Salvaţi Copiii – România, pentru susţinerea sistemului medical românesc în contextul actualei crize declanşate de pandemia provocată de noul coronavirus.

Catena este prima companie care se alătură acestui demers al Organizaţiei Salvaţi Copiii, sprijinind astfel persoanele cele mai vulnerabile în lupta cu COVID-19: cadrele medicale şi angajaţii din sistemul sanitar. Banii colectaţi în acest fond vor fi folosiți pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie, măşti, aparatură medicală de urgenţă, dezinfectanţi şi articole sanitare, dar şi teste de depistare a noului coronavirus.

În contul special deschis de Salvaţi Copiii vor fi centralizate contribuțiile companiilor și ale tuturor celor care doresc și pot să sprijine sistemul medical românesc, aflat direct în prima linie a luptei cu pandemia.

Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci că se implică activ şi în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate