Casatoria ingrasa!

Timp estimat de citire0 minute, 45 secunde

Conform unui studiu realizat pe 10.000 de persoane de catre Universitatea de Stat din Ohio, casatoria le ingrasa pe cele mai multe dintre femei.

Urmarind evolutia participantilor la studiu din adolescenta si pana la implinirea varstei de 50 de ani, cercetatorii au ajuns la concluzia ca viata de femeie maritata duce la acumularea multor kilograme in plus. Responsabilitatea ar purta-o faptul ca femeile au mai multa grija de casa, de copii si de sot si nu mai au la fel de mult timp sa mearga la sala si sa aiba grija la ce mananca, precum femeile singure.

In realitate insa, cauzele pot fi si altele, precum faptul ca, odata casatorite, majoritatea femeilor au tendinta de a se neglija, fara sa mai incerce sa fie atragatoare pentru ele sau partener. Care ar fi solutia? Gasirea unui echilibru intre sarcinile de acasa si de la serviciu si pastrarea unei ore pe zi doar pentru tine!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. C**t** spune:

    La mine in firma circula o zicala ce spune ceva de genul: “daca nu te ingrasi dupa casatorie, e semn ca nu e fiabiala casnicia”. Dupa casatorie multa lume lasa pe un plan secundar daca nu mai indepartat aspectul fizic.

Politica de confidentialitate