Una dintre cele mai mari figuri din fitness, considerat adevarat guru in domeniu, Billy Blanks vine pentru prima oara in tara noastra. Actor si antrenor de arte martiale, el este cel datorita caruia exista programul Tae Bo, acum o disciplina foarte apreciata si folosita ca metoda de intretinere fizica peste tot in lume.

Billy Blanks va ajunge in Romania in luna martie pentru a lua parte la editia extraordinara a campaniei caritabile „Kangoo Jumps pentru Viata”, organizata de antrenoarea Kinga Sebestyen la Miercurea Ciuc. Evenimentul din weekendul 17-18 martie va marca aniversarea a 10 ani de Kangoo Jumps in Romania si va reuni instructori din 40 de tari printre care Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croatia, Italia, Serbia, Grecia, SUA, Marea Britanie si Argentina, Billy Blanks avand calitatea de invitat special.

„Mai toti cei care predau Tae Bo in salile din Romania si de peste hotare au invatat tehnicile urmarind tutorialele sale de pe DVD-uri si de pe YouTube. Billy Blanks va fi pentru prima oara in Romania. A acceptat invitatia noastra mai ales ca va participa la acest eveniment cu o importanta componenta caritabila”, ne-a declarat Kinga Sebestyen. Ea a precizat ca toti banii stransi in urma claselor de Kangoo Jumps predate vor fi donati pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflati in Centrul Stelutelor, sub ingrijirea Asociaiei M.A.M.E. La fel vor proceda si instructorii acreditati de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul tarii, unindu-si fortele pentru a contribui la un mai bun suport al micutilor care au nevoie de tratament si ingrijire complexa.

Tae Bo + Kangoo Jumps, noutatea momentului

Nu este prima data cand Billy Blanks si Kinga Sebestyen lucreaza impreuna, ei avnd la activ mai multe colaborari pentru evenimente sportive peste hotare. De data aceasta ei vor lansa un nou program de antrenament. „Alaturi de Billy Blanks voi prezenta un nou program ce consta in ore de TaeBo pe ghete Kangoo Jumps. Va fi o premiera pentru industria de fitness”, a precizat antrenoarea.

Billy Blanks a lansat programul Tae Bo la sfarsitul anilor 80, imbinand elemente din artele martiale cu antrenamentul de box. A deschis atunci prima sala de sport de acest tip, avand printre clienti celebritati de la Hollywood, precum Madonna si Paula Abdul. Ulterior, dupa ce Blanks a lansat casete video cu ore de Tae Bo, acest sport a devenit un fenomen mondial.

Natalia Talmacec

Politica de confidentialitate