„Bicicleta rosie” a organizat turul ciclist pentru amatori

Dr. Alin Popescu, medic primar medicina sportiva

Timp estimat de citire1 minut, 34 secunde

Pentru al treilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din Romania, in parteneriat cu Primaria Capitalei, Green Revolution si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, a organizat turul ciclist pentru amatori  „Bicicleta rosie”, ce a avut loc sambata 16 iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00.

Peste 15.000  de amatori de ciclism si nu numai, s-au inscris in concursul organizat pe site-ul campaniei www.bicicletarosie.ro pentru a castiga o bicicleta rosie Coca-Cola. Dintre acestia, 300 de norocosi au fost selectati prin tragere la sorti si conform regulamentului, au castigat o bicicleta rosie si o casca de protectie. Acestia, impreuna cu alti 1000 iubitori de miscare au participat la turul ciclist  pentru amatori „Bicicleta rosie”, organizat de Sistemul Coca-Cola si partenerii sai, in Parcul Izvor.

„O viata activa este esentiala pentru a ne simti bine fizic si mental. Sistemul Coca-Cola din Romania sustine numeroase evenimente sportive si initiative care ofera tuturor posibilitatea de a se implica in activitati fizice. Prin sprijinirea turului ciclist “Bicicleta rosie” Sistemul Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova activitatea fizica si un stil de viata sanatos.”, afirma Petre Sandru, Commercial Manager, Coca-Cola Romania, Bulgaria, Moldova si Albania.
In timpul desfasurarii turului ciclist, specialistul in medicina sportiva Dr. Alin Popescu a oferit tuturor participantilor informatii despre importanta hidratarii, hidratarea echilibrata si caracteristicile unui stil de viata activ.

“Stilul de viata modern impune o schimbare in activitatea fizica de zi cu zi.  Trebuie sa profitam de fiecare moment pentru a face putina miscare: in drum spre serviciu sau spre scoala, la birou, in pauza de masa, acasa, in timpul liber. Toate acestea impun o hidratare buna care ne ajuta sa fim in forma fizica si psihica. De aceea trebuie sa fim mai atenti ca atunci cand facem miscare sa ne hidratam mai bine decat atunci cand suntem in repaos”, spune Dr. Alin Popescu.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

medic primar medicina sportiva

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate