Aproape 1.000 de alergatori la prima editie internationala a Zilei Sportului TenarisSilcotub

Timp estimat de citire2 minute, 40 secunde

Ziua Sportului TenarisSilcotub, cel mai mare proiect sportiv dedicat comunitatii din Zalau, a adunat la start aproape 1.000 de alergatori, pentru cele doua crosuri, de 3 km si 10 km.

Pe langa crosuri, in cadrul evenimentului au fost si mini-campionate de volei, baschet, fotbal, jocuri de familie si jocuri gonflabile pentru cei mici. Astfel, numarul participantilor la eveniment este estimat la peste 2.500 de persoane. Au fost prezenti atat locuitori din Zalau, dar si din alte orase si comune din Salaj, precum si din judetul Cluj.

Aceasta editie a Zilei Sportului a avut un ingredient special: multiculturalitatea. La linia de start s-au aliniat, alaturi de comunitate, 23 de angajati Tenaris din 11 tari, de pe patru continente, care au ajutat sa puna Zalaul pe harta mondiala a miscarii pentru sanatate.

“Participarea numeroasa la eveniment este o dovada ca acest proiect, pe care compania noastra il deruleaza cu multa pasiune si dedicare alaturi de partenerii sai, se bucura de aprecierea comunitatii. Fiecare dintre noi devine mai constient de importanta adoptarii unui stil de viata sanatos. Impreuna crestem mai sanatosi si mai puternici,” a spus Gabriel Podskubka, Presedintele Consiliului de Adminsitratie TenarisSilcotub.

La Crosul de 10 km, alergatorii angajati Tenaris din 11 tari au impartit premiile si medaliile cu alergatorii romani, cea mai animata categorie de varsta fiind cea de 19-34 de ani. La Crosul de 3 km, cei mai competitivi au fost copiii cu varste intre 10 si 14 ani, aceasta fiind categoria cu cei mai multi aspiranti la podium.

Un fapt imbucurator a fost rata mica a abandonului, doar 10 alergatori au renuntat inainte de linia de sosire. Acest lucru arata faptul ca participantii au fost in forma fizica buna, inclusiv copiii. Cel putin o parte din meritul acestei reusite o atribuim si Programului de Antrenament, realizat de TenarisSilcotub special pentru acest eveniment, timp de doua luni, in scolile din Zalau, la care au participat 500 de elevi

Participanti cu renume

Doi dintre cei mai valorosi sportivi romani au incurajat alergatorii la start: Marius Urzica, multiplu campion olimpic, mondial si european la gimnastica, si Ghita Muresan, singurul roman care a activat in NBA. Oaspetii de onoare s-au implicat in competitiile de la Ziua Sportului, au participat la activitati alaturi de cei prezenti, au stat de vorba si au schimbat impresii cu fanii.

Atmosfera a fost una extrem de antrenanta, sustinuta si de cei doi MC ai evenimentului: Geanina Corondan si Cabral.

Premii pentru toata lumea

Si la aceasta editie, TenarisSilcotub a dorit sa ofere premii consistente pentru cei ce au avut dorinta de a face sport. Astfel, la 10 KM, premiile au fost oferite in bani (1.000 lei Locul 1, 750 lei net pentru locul 2 si 500 lei pentru locul 3), la 3KM, premiile au constat in vouchere pentru achizitia de echipament sportiv (500 lei, 350 lei, 250 lei). De asemenea, angajatii TenarisSilcotub au fost premiati distinct: la 10 km s-a realizat un clasament separat, iar la 5 km au fost premiati cei mai buni 5 alergatori.

Toti alergatorii au avut sansa de a castiga la tombola evenimentului, constand in echipament sportive, aparate foto si video.

In plus, copiii participanti la Programul de Antrenament au fost si ei premiati, cu Ipod-uri Shuffle si un DVD Player. Scoala ce a avut cei mai multi participanti la acest program a fost recompensata cu logistica sportiva pentru dotarea salii de sport.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate