Antrenament pentru membrele inferioare (izometrie + genuflexiuni cu ridicare)

Timp estimat de citire0 minute, 55 secunde

Salut! Te invităm la un nou antrenament marca Slab sau Gras, alături de Florin Prodana, instructor de aerobic și fitness! De data aceasta ne vom focusa pe membrele inferioare, antrenând cvadricepsul și gambele.

După o ușoară încălzire, vei avea nevoie de un perete de care să te sprijini cu spatele. Coboară bazinul și lipește zona lombară, ținând cvadricepsul încordat. Aceasta este o poziție de izometrie care ajută la tonifiere. Al doilea exercițiu presupune efectuarea unei genuflexiuni combinată cu o ridicare laterală de membru inferior și o ridicare în spate a aceluiași membru inferior. Antrenând frecvent musculatura membrelor inferioare, vei dobândi un tonus mai bun, un aspect fizic plăcut, vei reduce celulita și în același timp vei arde multe calorii, fiind vorba de mușchi voluminoși. Antrenează membrele inferioare de cel puțin 2 ori pe săptămână și vei observa în scurt timp diferențe semnificative.

Poți face exercițiile odată cu Florin sau te poți inspira pentru a-ți crea propriul program de antrenament. 3, 2, 1  Start!

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate