Adela Popescu: „Mancarea de dieta mi se pare gustoasa!”

Timp estimat de citire4 minute, 36 secunde

Adela Popescu e altfel. Au trecut ani, ea e din ce in ce mai celebra, mai vanata, mai frumoasa… si inca raspunde la intrebarile noastre cu modestia si bunul simt ce au caracterizat-o mereu. Stiai ca Adela e specialista in mazare cu carne? Sau ca iubitul ei, Radu Valcan, gateste un manzat delicios? Afla din interviul de mai jos lucruri inedite despre actrita ta preferata si, nu uita, o poti admira in fiecare luni, de la 20:30, la Pro TV, in serialul „Pariu cu viata”!

Slab sau Gras: Adela, am sa incep interviul cu o intrebare simpla. Ce faci?

Adela Popescu: Foarte bine, tocmai m-am intors dintr-o mini-vacanta la Roma, am implinit 25 de ani si sunt mandra de ei, filmez pentru „Pariu cu viata” si in acelasi timp lucrez la spectacolul „Doi pe o banca” care are premiera la Metropolis.

Slab sau Gras: A venit toamna. Esti gospodina si ai facut compot, zacusca, gemuri si alte bunatati?
Adela Popescu: Mama mea se ocupa cu asta, are astfel de indeletniciri si face cea mai tare zacusca din cate am mancat, dulceata de zmeura si de mure, si de abia astept sa vina iarna sa mananc muraturile puse de tatal meu.

Slab sau Gras: Stii sa gatesti? Ce mancare iti iese cel mai bine?
Adela Popescu: Chiar stiu sa gatesc, nu pot sa zic ca ma omor dupa asta si cred ca mancarurile romanesti imi ies cel mai bine. Sunt specialista in mancarica de cartofi, varza calita, mazare cu carne.

Slab sau Gras: Dar Radu stie? Care e felul de mancare favorit din ce pregateste el?
Adela Popescu: Radu face un manzat delicios.

Slab sau Gras: Iti este foarte foame si acasa ai frigiderul gol. Ce comanzi?
Adela Popescu: Fie ma duc la piata si cumpar niste rosii, castraveti, ceapa, branza si paine, fie, cand vreau sa ma alint, comand la restaurantul chinezesc.

Slab sau Gras: Ce mancare iti aminteste de copilarie?
Adela Popescu: Chisalita de prune, carnea tinuta la garnita, cartofii prajiti cu ou in tigaie aruncat pe deasupra, ciorba de varza, mustul proaspat si soriciul de la porc imediat dupa taiere.

Slab sau Gras: Unde, cand si cu cine ai servit cel mai delicios mic dejun?
Adela Popescu: Ca sa-ti raspund punctual, cel mai frumos mic dejun l-am servit impreuna cu Radu la Roma, pe o terasa unde am mancat croissant, am baut cafea cu lapte, am gustat paine proaspata cu ulei de masline cu prosciutto, mozzarela si rosii cherry.

Slab sau Gras: Si se intampla sa mananci la 2 dimineata sau esti foarte riguroasa cu orele de masa?
Adela Popescu: Nu prea mi se intampla sa fiu treaza la 2 dimineata ca sa si mananc, dar daca mi s-ar face foame, as manca pentru ca asta mi se pare una dintre cele mai mari placeri ale vietii, la care nu vreau sa renunt. Sunt norocoasa ca-mi place chiar si mancarea de dieta, o gasesc foarte gustoasa, asa ca, in cazuri urgente, un iaurt degresat cu cereale mi se pare o minune a vietii.

Slab sau Gras: Ai in casa un sertar cu dulciuri si alte bunatati? Iti place ciocolata?
Adela Popescu: Nu ma omor dupa dulciuri, dar cele mai bune le pregateste bunica lui Radu. 

Slab sau Gras: Esti pofticioasa? De la ce produs sau preparat nu te poti abtine?
Adela Popescu: De la mancarea gatita, de la ciorbele acrisoare, de la sarmale, de la branza telemea de capra, de la piftie… si cred ca am raspuns la intrebare. Imi amintesc ca eram in America si am inceput sa plang de pofta de sarmale.

Slab sau Gras: Arati foarte bine si nu am citit nicaieri ca urmezi vreo dieta. Care e secretul?
Adela Popescu: 3 zile pe saptamana le aloc sportului indiferent ca e vorba de jogging in parc sau mers la sala, unde fac fitness si alte exercitii. Daca va veti uita la mama veti vedea cu cine seman. Este clar ca am un avantaj mostenit pentru ca toti cei din familia mea sunt destul de supli.

Slab sau Gras: Ai avea curajul sa sari cu parasuta? Sau sa fii copilot de raliu?
Adela Popescu: Imi plac senzatiile tari date de momente emotionale puternice, dar izvorate din lucruri frumoase, calme, echilibrate si sigure. Radu mi-a spus ca a sarit cu parasuta si ca este ceva extraordinar, dar acum nu cred ca am nevoie de asta, nu-mi place adrenalina.

Slab sau Gras: Care este programul tau culinar zilnic?
Adela Popescu: Intotdeauna o cafea cu lapte dimineata si un mic dejun care difera in functie de ce este in frigider, o masa sanatoasa dupa amiaza dupa 12, care contine, in general, gratare de pui, de vita, de peste, salate, imi plac foarte mult salatele, iar seara mananc destul de putin, in special fructe. 

Slab sau Gras: Cafea, ceai sau cacao cu lapte?
Adela Popescu: Cafea.

Slab sau Gras: Care este produsul alimentar care nu iti place deloc?
Adela Popescu: Spanacul gatit.

Slab sau Gras: Completeaza propozitiile…

La cea mai recenta masa am mancat… salata de orez cu urechi de lemn.

Pe raftul de sus din frigider am… branzeturi.

Sunt slaba pentru ca… sunt activa, fac sport si am mostenit un metabolism bun.

Melodia perfecta pentru o cina romantica in doi este… un chill out de pe o compliatie Buddha Bar.

Slab sau Gras: Adela, un sfat si un gand pentru cititorii nostri!
Adela Popescu: Nu va interziceti nicio placere pentru ca doar atunci cand ea va fi interzisa v-ar putea face si rau!

Interviu: Diana Sorescu
Foto: Pro TV

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate