Un site web din SUA oferă 13.000 USD pentru a urma o dietă de 3 luni

Timp estimat de citire:

0 minute, 53 secunde

Pandemia COVID-19 a determinat creșterea în greutate a multor americani.  Site de fitness, TotalShape.com, dorește să-i ajute pe oameni să-și piardă rotunjimile nedorite, oferind pentru patru persoane câte 13.000 USD și șansa de a slăbi încercând diete populare.

Programul va garanta 8.000 de dolari pentru fiecare participant și câte 5.000 de dolari disponibili ca bonusuri pentru kilogramele pierdute. Fiecare dintre cei patru candidați va testa metode populare de slăbire ce pot include restricția calorică, dieta Keto sau antrenamentele de forță. 

Cele patru persoane alese să participe vor trebui să-și documenteze public eforturile de slăbire. Aceasta include o serie de video-uri, postări pe social media, bloguri și fotografii. Aceste date vor fi apoi analizate de o echipă de experți ai site-ului web.

Candidații trebuie să locuiască în SUA, să aibă peste 21 de ani și să aibă un IMC de peste 30, fără probleme de sănătate preexistente. De asemenea, un medic va trebui să aprobe participarea lor.

 Sursa: www.kutv.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate