Un roman pleaca la Polul Nord la bordul unui spargator de gheata

Timp estimat de citire:

1 minut, 48 secunde

Un roman a cumparat prima expeditie la Polul Nord la bordul celui mai puternic spargator de gheata din lume „50 Years of Victory”. Acesta a achizitionat expeditia de la Perfect Tour, va pleca in luna iulie si va experimenta 14 zile de aventura prin Helsinki, Murmansk, Marea Barents, Polul Nord, Oceanul Arctic si insulele si arhipelagurile rusesti. 

Itinerarul acestei expeditii este cu adevarat special si intrece visul oricarui aventurier. In Murmansk, pe aventurierul roman il asteapta  „50 Years of Victory” – cel mai puternic spargator de gheata din lume, cu care va pleca in calatoria vietii sale spre Polul Nord. Pasagerii sai, straini din toate colturile lumii, au acces la sala motoarelor navei, o experienta impresionanta avand in vedere tehnologiile folosite pentru o nava atat de puternica. 

Timp de aproape 4 zile, membrii expeditiei vor avea parte de peisaje cum doar in documentare au mai vazut. Intinderi largi de gheata, panorame arctice si animale polare in mediul lor natural. Plimbarile cu elicopterul pe deasupra marilor ghetari completeaza farmecul experientei si ii pregateste pe pasageri pentru marele eveniment: primul pas la Polul Nord. Ajunsi la destinatie, membrii echipajului vor aduce spargatorul „50 Years of Victory” in pozitia exacta de 90 de grade Nord. Pentru sarbatorirea acestui eveniment, membrii echipajului indeamna pasagerii sa formeze o hora in jurul Polului Nord, ii invita la un gratar sau chiar la o baie in Oceanul Arctic.

Expeditia nu se termina insa aici. Urmeaza inca trei zile de aventura printre insulele si arhipelagurile rusesti. Pe parcursul celor trei zile de retur, prin marea Barents, strainii din toate colturile lumii de la bordul navei „50 Years of Victory” retraiesc aventura arctica si se bucura de facilitatile navei: sala de gimnastica, piscina, sauna, biblioteca, bar si ring de dans. Conditiile de cazare din nava nu sunt de lux, ci sunt special gandite sa asigure confortul si siguranta pasagerilor in mediul arctic. In plus, nava se supune normelor de protectie a mediului si toate masurile sunt luate ca aceasta sa aiba un impact cat mai mic asupra mediului. In acest sens, pasagerii trebuie sa respecte regulile echipajului si sa nu aduca niciun prejudiciu mediului inconjurator.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate