Smoothie cu mentă, măr, avocado, castravete și miere

Timp estimat de citire0 minute, 42 secunde

Acest smoothie este poate cel mai rapid și mai sănătos mic dejun pe care îl puteți prepara. Când vreodată ați consumat la micul dejun un castravete sau un avocado, fără să puneți lângă ele și o bucată de brânză, o felie de șuncă și, nu în ultimul rând, o felie de pâine? Niciodată.

Ținând cont de faptul că fructul de avocado este foarte sățios, iar în combinație cu mierea s-ar putea să pară puțin cam greu, recomandăm ca la prepararea băuturii cantitatea de măr și castravete să fie peste cea de avocado. De asemenea, nota finală este dată de mentă, fără de care acest smoothie, chiar dacă va fi la fel de sănătos, nu va avea același farmec.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate