Smoothie cu banane, căpșuni, lapte și iaurt

Timp estimat de citire:

0 minute, 36 secunde

Acest smoothie este un soi de milkshake ce poate fi consumat și la temperatura camerei. Ba mai mult, este atât de bun și de hrănitor încât poate fi consumat atât ca mic dejun, cât și ca băutură de tip desert.

Pentru preparare aveți nevoie de o banana, cinci-șase căpșuni, 100 grame iaurt și minimum 200 ml lapte dulce. Puneți ingredientele în blender și mixați-le bine. Dacă aveți poftă de milkshake puteți adăuga înainte de mixare două, trei cuburi de gheață. Garantăm că rezultatul este delicios și nu are exagerat de multe calorii. Vei beneficia de un aport consistent de calciu, potasiu și diverse substanțe antioxidante.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate