Smoothie cu baby spanac, kiwi, banană, lapte dulce și iaurt

Timp estimat de citire0 minute, 29 secunde

Fanii desenelor cu Popeye Marinarul au acum ocazia să calce pe urmele îndrăgitului personaj. Ne referim evident la consumul spanacului sub forma unui smoothie delicios și hrănitor.

Desigur, alături de spanac, smoothie-ul nostru mai conține kiwi, banană, 100 de grame de iaurt și minimum 200 ml de lapte dulce. Dacă vă plac băuturile mai dulci, puteți adăuga o lingură de miere de albine. Înainte de blendare nu uitați să spălați foarte bine frunzele de spanac. Recomandăm ca la preparare laptele și iaurtul să fie reci. Vă dorim poftă bună!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Articole recomandate

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate