Sfaturi nutriționale de Sărbători (video)

Timp estimat de citire0 minute, 49 secunde

Vin Sărbătorile cu tradițiile noastre dragi, cu multele tentații ispititoare și mese copioase, care, în mod previzibil, ne expun la excese alimentare. Și, pe cale de consecință, la câștig ponderal, dar și la unele probleme de sănătate mai mult sau mai puțin serioase.  

Cum să ne simțim bine și să ne bucurăm din plin de această perioadă a anului, fără urmări neplăcute, aflăm de la dr. Mihaela Posea, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, de la Clinica Smart Nutrition, din București. Ne spune ce preparate nu ar trebui să se întâlnească în aceeași farfurie, dar și care ar trebui să fie dimensiunea rezonabilă a porțiilor de mâncare. Și mai important este că ne lasă undă verde pentru dulciuri, explicându-ne în ce cantități și mai ales când e bine să le consumăm, astfel încât să nu ne pună în pericol silueta.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate