Savureaza o prajitura dietetica la noua cofetarie Candy Cat

Timp estimat de citire0 minute, 46 secunde

Noua locatie a Salonului Cofetarie si Ceainarie Candy Cat din Cal. Grivitei nr. 206, Bucuresti, te imbie cu o varietate delicioasa de prajituri insiropate, bomboane cu ciocolata, placinte proaspete, torturi festive si pateuri abia scoase din cuptor! Daca esti la dieta, la cofetaria Candy Cat gasesti si prajituri cu fructe sau ciocolata, torturi frumos decorate si fursecuri cu fibre ce-ti vor satisface pofta de dulce si nu-ti vor da regimul alimentar peste cap, pentru ca nu contin zahar, ci iaurt degresat, fructe proaspete sau zaharina.

Salonul Cofetarie si Ceainarie Candy Cat este decorat intr-un stil tonic si elegant, devenind astfel locatia ideala pentru evenimentele importante din viata ta. Fie ca este vorba de o intalnire cu prietenii, familia sau cu persoana iubita, personalul amabil al Salonului Cofetarie si Ceainarie Candy Cat te asteapta intotdeauna cu ceaiuri aromate, prajituri delicioase si o ambianta primitoare!
Pentru mai multe informatii:
E-mail: office@alicat.ro
Telefon: 021/340.01.00
Site: www.candycat.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate