Salata fresh cu porumb, rosii si avocado

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

In lume exista mii de tipuri de salate. Unele se remarca prin combinatia si numarul ingredientelor continute, iar altele prin dressingul specific.  Chiar daca in meniurile multor restaurante salatele sunt trecute inca la capitolul garnituri, acestea sunt consumate din ce in ce mai mult pe post de fel principal.

Va propunem o reteta de salata fresh, suficient de satioasa pentru a nu fi tratata ca o banala garnitura. Salata contine porumb, rosii, avocado, ceapa rosie, usturoi, lime si patrunjel. Prezenta usturoiului intr-o salata este destul de rara, insa asta nu inseamna ca nu are ce cauta acolo. Ba din contra. Usturoiul si zeama de lime au rolul de a da un plus de aroma fructului de avocado. Si mai mult, pentru ca salata contine patrunjel tocat nu trebuie sa va faceti griji ca dupa masa veti mirosi a usturoi.

Pentru o digestie buna este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate