ROMMEDICA, targul celor mai moderne tehnologii si aparate medicale

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

ROMMEDICA – manifestarea care prezinta o serie de oferte de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical – se desfasoara in perioada 11 – 13 aprile, in Centrul Expozitional ROMEXPO.

Evenimentul este considerat o adevarata sursa de informare pentru cei care activeaza in sistemul de sanatate din mediul public si din cel privat, fiind dedicat exclusiv vizitatorilor specialisti din domeniul medico-farmaceutic.

Prin intermediul produselor si serviciilor expuse, firmele participante contribuie la modernizarea sistemului medical romanesc si la imbunatatirea calitatii vietii.

In cadrul Targului International de Medicina si Farmacie se vor desfasura o serie de conferinte, cursuri teoretice si demonstratii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate din sectorul medical.

Detalii suplimentare despre manifestare pe www.rommedica.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate