Locul 8 în lume obţinut de Catena Racing Team la World Company Sport Games 2018

Timp estimat de citire:

1 minut, 5 secunde

Catena Racing Team s-a clasat pe locul 11 din 139 de echipe, conform clasamentului final al World Company Sport Games 2018, competitia companiilor care a strans la un loc cei mai buni sportivi din lume si care s-a desfasurat in Franta, in localitatea La Baule. In clasamentul pe tari, datorita rezultatelor obtinute de Catena Racing Team, Romania a terminat pe locul 8 din peste 50 de natiuni depasind Italia, Marea Britanie, Spania, SUA, Danemarca sau Elvetia.

Chiar daca s-a aflat la prima participare la World Company Sport Games, Catena Racing Team a reusit rezultate remarcabile castigand sapte medalii de aur si cinci de argint. Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat inot Canalul Manecii fara costum de neopren, a impresionat pe parcursul intregii competitii reusind sa urce pe podium la toate cele zece probe la care a concurat, castigand sapte medalii de aur și trei de argint. Echipa de fotbal Catena Racing Team a avut o prestatie extraordinara si a obtinut titlul de vicecampioana mondiala. Multipla campioana nationala la sport corporatist Constanta Gherasim Papagheorghe a reusit sa castige medalia de argint la o proba foarte dificila, cea de alergare 5.000 m.

In cei aproape patru ani de activitate, palmaresul Catena Racing Team este unul impresionant: peste 250 de podiumuri – 78 de medalii de aur, 93 de medalii de argint si 82 de medalii de bronz.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate