Reteta saptamanii: Carpaccio de caractita cu legume crocante

Timp estimat de citire0 minute, 42 secunde

Vara aceasta, in fiecare saptamana, Slab sau Gras va ofera cate o reteta usoara si delicioasa. Cu ajutorul restaurantului Terra e Fuoco din Bucuresti va invitam intr-o calatorie prin bucataria italieneasca. Saptamana aceasta va prezentam un aperitiv delicios in care caracatita este ingredientul principal. Este un aperitiv cu stil, potrivit pentru o ocazie speciala.

Ingrediente:

– caracatita – 200 g

coaja de lamaie

– sucul de la jumatate de lamaie

– sare, piper

– ulei de masline, menta proaspata

– zucchini, cartofi, morcovi

Preparare:

Caracatita se fierbe pentru aproximativ 2 ore, se feliaza cat mai subtire, se adauga sare, piper, ulei, coaja de lamaie si sucul de la jumatate de lamaie si menta taiata foarte subtire. Legumele se taie subtiri si se prajesc in ulei.

Restaurant Terra e Fuoco: str. Ion Neculce, nr. 63, Bucuresti, www.terraefuoco.ro, Facebook: Terra e Fuoco.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Niciun comentariu