Placido Domingo provoaca Romania: “Ode2Joy Challenge”

Timp estimat de citire:

0 minute, 59 secunde

Sustinator al culturii si civilizatiei europene din care si Romania face parte, brandul CATENA accepta provocarea Asociatiei Culturale Patrimoniu pentru Viitor de a promova clipul muzical Romania : #Ode2JoyChallenge, cu ocazia Zilei Europei, 9 Mai.

Anul acesta, Ziua Europei vine cu propunerea Maestrului Placido Domingo de a ne exprima bucuria ca suntem cetatenii Europei. Maestrul ne propune sa contribuim la aceasta aniversare cu propria interpretare a Imnului Oda Bucuriei.

“Interpretati versiunea originala sau creati propria versiune a Odei Bucuriei! Daca nu puteti canta cu vocea sau la un instrument, atunci dansati, jucati, recitati, faceti o fotografie… Realizati propria voastra Oda a Bucuriei, propria Oda a Europei! Speram ca veti contribui cu totii!” ne-a indemnat Maestrul Placido Domingo.  Asociatia Culturala Patrimoniu pentru Viitor a acceptat provocarea Maestrului Domingo si lanseaza pe 9 mai clipul muzical Romania: #Ode2JoyChallenge. Haideti sa-l facem viral!

“Am fost incantat sa vad cata creativitate si pasiune regasesc in diversitatea de contributii la proiectul nostru #Ode2Joy Challenge (…). Mai presus de orice, toate vorbesc despre ceva ce avem cu totii, impreuna: credinta in valorile noastre comune si iubirea pentru patrimoniul cultural”, a declarat Plácido Domingo, presedintele Europa Nostra.

Catena sustine arta! Catena sustine #Ode2JoyChallenge!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate