Placerea de a face miscare are un nou nume: Kangoo Jumps

Timp estimat de citire1 minut, 56 secunde

Iti place sa faci miscare? O intrebare simpla la care cei mai multi vor raspunde cu un Da hotarat. Miscarea inseamna sanatate, iar cand intervine si distractia, ai un motiv in plus sa nu renunti. Slab sau Gras iti prezinta o metoda amuzanta si ingenioasa prin care poti sa-ti mentii supletea facand miscare. Sari, danseaza, slabeste, distreaza-te – Kangoo Jumps.

Totul a inceput, evident, in Australia, iar de doi ani Kangoo Jumps este prezent si in salile de fitness de la noi, in toate marile orase din tara. Ai nevoie de o pereche de ghete speciale, pe care ti le poti cumpara sau inchiria de la sala, si de un instructor specializat. Prin exercitii distractive, cu efort minim, iti vei tonifia musculatura si vei arde mai multe calorii decat la o sedinta clasica de aerobic – in jur de 200 in 20 de minute.

Ghetele Kangoo Jumps

Ele au fost create initial pentru recuperarea persoanelor care au suferit traumatisme ale coloanei vertebrale sau ale articulatiilor. Sunt rezultatul a 13 ani de studii si perfectionare continua a produsului, efectuate de specialisti elvetieni.

Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS -Impact Protection System) se preseaza la fiecare pas si astfel neutralizeaza impactul cu solul, care ar afecta articulatiile cu pantofi sport normali. Rezultatul este o saritura care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de forta si lipsa de greutate, care ar putea fi comparata cu mersul in aer. Talpa Kangoo Jumps este mai lata decat la pantofii normali, asadar ai siguranta si stabilitate tot timpul.

Atentie! Ghetele Kangoo Jumps contrafacute pot provoca leziuni serioase! Fiind vorba despre exercitii cu sarituri, materialele si tehnologia de confectionare a acestor ghete trebuie sa neutralizeze impactul cu solul, pentru a preveni leziunile la nivelul articulatiilor. Se recomanda procurarea ghetelor de la reprezentantii oficiali ai Kangoo Jumps din Romania.

Beneficiile pentru sanatate si fitness ale exercitiilor Kangoo Jumps

Pe langa distractie, Kangoo Jumps este un aliat al sanatatii tale:

  • intareste sistemul cardiovascular
  • intareste coloana vertebrala si discurile intervertebrale
  • ajuta la adoptarea pozitiei corecte a coloanei vertebrale
  • mecanoreceptie si proprioceptie: echilibru si coordonare
  • ardere de grasimi mai accentuata (stimuleaza ganglionii limfatici)
  • maximizeaza contractia musculaturii corporale datorita fortei gravitationale pozitive si negative

Kangoo Jumps poate fi practicat de oricine, pacienti sau clienti ai salilor de fitness, de la varsta de 6 pana la 90 de ani, indiferent de starea lor de sanatate sau de conditia fizica.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate