(P) Care sunt principalele efecte ale argininei asupra potenței?

Timp estimat de citire4 minute, 31 secunde

Bărbații care se confruntă cu probleme de potență au astăzi la dispoziție o gamă extrem de largă de soluții la care pot apela, astfel încât să se bucure în continuare de o viață sexuală satisfăcătoare. De exemplu, arginina este excelentă în acest sens: este vorba despre un aminoacid care are beneficii excelente asupra organismului și care ajută la formarea de proteine, dar și la consolidarea împotriva infecțiilor, precum și la reducerea problemelor de ordin erectil.

În rândurile de mai jos, bărbații pot descoperi care sunt cele mai importante avantaje de care se pot bucura cu ajutorul argininei, astfel încât să poată lua cea mai bună decizie pentru sănătatea lor!

Cum acționează arginina?

Potrivit medicilor, arginina este utilizată în numeroase tipuri de procese, dar cel mai important efect pe care îl are este acela că se transformă în corp în oxid nitric, un neurotransmițător care se ocupă de ,,comandarea” relaxării vaselor de sânge și, în același timp de vasodilatație. De regulă, cei care au deficit de arginină se confruntă cu dificultăți în vindecarea rănilor, constipație, căderea părului, iritații la nivelul pielii, dar și ,,ficat” gras.

Arginina, excelentă pentru îndepărtarea disfuncțiilor erectile

Bărbații care au un nivel scăzut de oxid nitric în sânge, dar și în urină ajung, de cele mai multe ori să aibă disfuncții erectile, care le pot afecta viața. Utilizând, însă arginina, ei pot observa foarte repede îmbunătățiri la nivelul sistemului circulator. Aparatul sexual începe din nou să se comporte normal, iar interacțiunile sexuale revin la normal.

Creșterea libidoului

Pe lista aspectelor de care trebuie să mai știe bărbații când vine vorba despre beneficiile l-arginina se numără și faptul că, astfel, producția de testosteron crește considerabil. Hormonul sexual masculin, care are efect vasodilatator ajută la stimularea circulației sanguine, dar și la oxigenarea organelor sexuale. Datorită acestor lucruri, arginina contribuie la stimularea libidoului, dar și la menținerea erecțiilor pentru atâta timp cât își doresc bărbații. Mai mult, calitatea spermei poate crește, întrucât 80% din lichidul seminal este reprezentat de arginină.

Definirea masei musculare și creșterea rezistenței

Cei care folosesc în mod constant suplimente cu arginină se pot bucura inclusiv de o definire a masei musculare ideale, dar și de menținerea acesteia în parametri normali. În același timp, studii din domeniul medical au scos la iveală faptul că suplimentele cu arginina sunt potrivite și pentru creșterea rezistentei la efort prelungit. Bărbații care până acum le-au încercat deja au observat rezultate impresionante la nivelul vieții sexuale, dar și o rezistență deosebită atunci când merg la sală pentru a se antrena.

Surse variate de arginină

Arginina se regăsește atât în suplimentele pe care bărbații și le pot administra zilnic, în baza recomandării unui doctor, cât și în numeroase tipuri de alimente, care pot fi consumate frecvent. De exemplu, arginina se poate obține din carnea de porc, din albușurile de ou, din spirulină, dar și din arahide, din cod, din boabe de soia sau carne de pasăre. Plaja de alimente către care se pot îndrepta bărbații este una foarte largă, permițându-le să aibă parte de produsele care le sunt pe plac!

Arginina, potrivită și pentru persoanele care au diabet de tip II

Un alt aspect extrem de important, pe care trebuie să îl știe oamenii despre arginina este că acest aminoacid este indicat și pentru diabetici. Suplimentarea cu arginină ajută la îmbunătățirea modului în care lucrează organismul, dar și la restabilirea echilibrului molecular. Mai mult, arginina lucrează la îndepărtarea stresului oxidativ!

Îmbunătățirea vieții de cuplu

Problemele erectile nu afectează doar bărbații, ci și femeile cu care aceștia sunt într-o relație. De aceea, recomandat este ca oamenii care știu că viața lor sexuală este una profund afectată trebuie să încerce și arginina: în cel mai scurt timp vor putea reaprinde flacăra pasiunii, iar problemele din dormitor vor dispărea cu totul!

Creșterea imunității

Oxidul nitric este excelent inclusiv pentru stimularea sistemului imunitar, acționând împotriva agenților patogeni distructivi. Ulterior, sistemul imunitar poate lupta mult mai bine împotriva substanțelor nedorite, ceea ce înseamnă ca oamenii vor observa o îmbunătățire considerabilă în viața de zi cu zi.

Arginina este recomandată și pentru inimă

Nu în ultimul rând, arginina are efecte minunate și asupra modului în care funcționează inima. Întrucât aminoacidul ajută la dilatarea vaselor de sânge, circulația sanguină este stimulată într-un mod pozitiv. Treptat, inima poate ajunge să bată mult mai bine, iar afecțiunile circulatorii dispar în timp.

Luând în considerare toate beneficiile de care se pot bucura atunci când consumă alimente bogate în arginină sau pur și simplu iau suplimente cu arginina, bărbații vor putea decide mult mai ușor  calea pe care o aleg pentru îmbunătățirea vieții sexuale, dar și a vieții în general. Este esențial că ei să caute întotdeauna cele mai bune soluții, astfel încât să obțină un echilibru între fizic și psihic!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate