Mira: „Pentru echilibru, imbin alimentatia cu sportul”

Timp estimat de citire1 minut, 45 secunde

Maria Mirabela Cismaru este o tanara de 24 de ani, care a ajuns la inima publicului prin talent si perseverenta. Mira, mai pe scurt, a cochetat cu muzica inca din copilarie, avand-o drept model pe mama sa. In anul 2012 s-a facut remarcata in urma participarii la emisiunea Vocea Romaniei, iar de acolo cariera ei a inceput sa prinda contur. 

Are o prezenta scenica de invidiat, a colaborat cu What’s Up, KIO, Zhao, Corina, Skizzo Skillz, DJ Project, iar piesele ei se bucura de milioane de vizualizari pe YouTube. Este frumoasa, si deopotriva are inca multe de demonstrat in domeniul in care activeaza. Am vrut sa aflam ce stil de viata are artista, cum se mentine in forma si ce-si propune pentru viitor. Muncitoare si modesta, Mira este constienta de faptul ca aspectul fizic vine in completarea talentului, asa ca-i acorda importanta cuvenita.

Slab sau Gras: Ai ajuns in atentia publicului datorita participarii la show-ul Vocea Romaniei. Cum ai descrie experienta si ce a insemnat acest lucru pentru cariera ta?

Mira: Experienta a fost una foarte frumoasa, constructiva, o rampa de lansare. Prin participarea la acest show am reusit sa cunosc oameni cu care continui sa lucrez si astazi. Consider ca orice persoana talentata, care isi doreste sa intre in industria muzicala, poate fi ajutata de o astfel de emisiune-concurs.

Un artist are nevoie de un pachet complet. Care sunt atuurile tale?

Atuul meu pe care-l consider a fi cel mai important este perseverenta, cat despre alte atuuri… pe acelea le consider bonusuri, dar sunt de parere ca, cu cat pachetul este mai complet, cu atat mai bine.

Pentru ca vorbeam despre pachetul complet, aspectul fizic are si el un aport important. Ce faci pentru a te mentine in forma?

Tin foarte mult la aspectul fizic si am grija la alimentatie. Ma bazez pe asta pentru a avea un stil de viata sanatos, insa ca sa gasesti echilibrul alimentatia trebuie imbinata cu sportul. Recunosc ca nu fac foarte mult sport pentru ca nu am foarte mult timp liber la dispozitie, dar fac miscare de cate ori am ocazia, printre filmari, studio si concerte.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate