Jordan, obsedata de dietele de slabire

Timp estimat de citire0 minute, 45 secunde

Jordan a devenit obsedata de dietele de slabire…Jordan a devenit obsedata de dietele de slabire… Frumosul model, care a reusit performanta de a slabi într-un timp foarte scurt în jur de 50 de kilograme, sustine ca nu vrea sa se opreasca aici. “Recurg destul de frecvent la diete, care se bazeaza pe un aport crescut de fructe si legume, dar si pe o cantitate impresionanta de apa plata… În fiecare dimineata am o senzatie de balonare de la cantitatea mare de apa si sucuri pe care le beau. De exemplu, la micul dejun beau un suc natural, pe parcursul zile mai beau doi litri de apa si seara, înainte de culcare, mai beau un suc natural”, a povestit Jordan, potrivit femalefirst.co.uk. În pofida siluetei atractive pe care o are, Jordan, mama a unui copil, Junior, ea isi doreste sa slabeasca in continuare.
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate