Health & Beauty Expo, editia a II-a, 25-27 noiembrie 2011, Sala Palatului

Dr. Cristian Panaite, medic nutritionist, Clinica de Nutiritie Kilostop

Timp estimat de citire1 minut, 9 secunde

O expozitie, doua puncte de interes: sanatatea si frumusetea! Daca iti pasa de sanatatea ta si de modul cum arati aici vei gasi toate noutatile din domeniu.

Expozitie cu vanzare unde poti achizitiona sau testa produse cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, tratamente faciale si corporale, estetica, wellness si spa, masaj, medicina naturista, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura pentru sanatate, bijuterii, ornamente exotice, decoratiuni interioare, articole sportive, cursuri, carti si reviste.
http://www.health-beauty-expo.com/lista-expozantilor/
Conferinte unde poti afla de la specialisti ca: Dr. Gheorghe Mencinicopschi, Dr. Mihaela Bilic, Dr. Cristian Panaite, Dr. Simona Maria Vladica, Dr. Ana Culcer, Dr. Cristian Andrei, Psiholog Ilie Marinescu, Psiholog Hanibal Dumitrascu, sfaturi si trucuri despre slabire, nutritie, dieta, tratarea virozelor respiratorii, hrana vegetariana.
Intrarea libera! Locuri limitate!
Inscrie-te aici: http://www.health-beauty-expo.com/conferinte/
Demonstratii sportive: fitness, aerobic, gimnastica, zumba, kangoo jumps, tae bo, pilates, rebound, bodylastics tone. Vino in tinuta sport si poti participa gratuit la exercitii alaturi de antrenori de renume.
 http://www.health-beauty-expo.com/demonstratii/
 
Program vizitare: Vineri 25 noiembrie: 12.00-18.00
                         Sambata 26 noiembrie : 10.00-18.00
                         Duminica 27 noiembrie : 10.00-18.00
 
INTRAREA LIBERA!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

medic nutritionist, Clinica de Nutiritie Kilostop

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate