Florin Neby, antrenorul revelatie al momentului, o mentine in forma pe Andreea Ibacka

Timp estimat de citire1 minut, 44 secunde

Florin Neby, antrenorul personal care face valuri in acest moment in Romania, a pus-o la treaba serios pe frumoasa Andreea Ibacka! Vineri, 15 martie, la Club Moving din Otopeni, Florin a lansat programul Become Fit by Neby, a carui imagine este Andreea Ibacka.

In cadrul cursului, Neby nu a menajat-o deloc pe vedeta, dar nici pe cei 21 de participanti, punandu-i sa faca exercitii in ritm de armata: „Recunosc ca „am tras” mai mult de cursanti decat o fac in mod normal, dar acesta este scopul programului: sa ii ajut sa slabeasca si sa ii fac sa isi iubeasca corpul din nou. Andreea Ibacka a facut sport la un nivel la care nu ma asteptam, a dat tot ce avea mai bun, fiind un exemplu de vointa pentru toata lumea. Este extrem de constiincioasa, iar cele 3 luni de cand ii sunt antrenor personal se cunosc. Arata extraordinar, iar alimentatia ei s-a schimbat. Asocierea de alimente sanatoasa este primordiala” a declarat Neby.

„Vineri am participat la primul antrenament din cadrul programului Become Fit by Neby. Si pentru ca ne-am convins – atat eu, cat si restul de 21 de cursanti – ca nu exista rezultate fara efort, am muncit ceva. Ba cu ganterele, ba lipiti de salteaua de gimnastica. Am ars calorii bune si nu ne-a parut rau. Ba chiar am schimbat si planul alimentar, pentru a merge manusa cu orele de fitness si obiectivul ales. Tot Florin – antrenorul – ne-a recomandat si meniul. Acum urmeaza 6 saptamani de antrenament pana la momentul adevarului”  a declarat Andreea. – cititi intreg articolul aici: http://andreeapatrascu.ro/become-fit-by-neby-primul-antrenament/

Florin Neby este un antrenor personal apreciat in Romania, cu multiple aparitii in presa si televiune. L-ati vazut de nenumarate ori la „Neata cu Razvan si Dani”, fiind colaborator o buna bucata de vreme, dar si pe Unica Online unde semneaza rubrica de Sport si Dieta.

Florin Neby este multiplu campion mondial la gimnastica, medaliat cu aur chiar si in 2012 la Sofia, Maestru Emerit al Sportului si fost component al trupei de rasunet mondial Aeros.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate