Elena Pagu, atleta de 92 de ani, devine vlogger international

Timp estimat de citire1 minut, 6 secunde

Cunoscuta pentru performantele sale sportive, pentru care a obtinut 3 recorduri mondiale, dar si pentru faptul ca nu se incadreaza in niciun tipar al varstei, Elena Pagu isi demonstreaza energia si vivacitatea inca o data, explorand un teren nou, cel din online.

Atleta in varsta de 92 de ani are de azi vlog, iar mesajul sau este unul cat se poate de pozitiv. „Inima nu face riduri” este numele proiectului din online lansat de azi de Elena, vlog prin care aceasta vrea sa arate tuturor ca varsta este doar un numar si dincolo de el se ascund multe comori. Sustinatoare a unui stil de viata activ, promotoare a sportului la orice varsta si a atitudinii optimiste, Elena Pagu are de gand sa arate prin intermediul vlogului sau cum sa fim din nou tineri.

In primul episod al vlogului sau, Elena Pagu l-a scos pe Matei Dima aka BRomania in parc, pentru a-i arata cum decurge o sesiune obisnuita de antrenament a atletei. Daca Matei a putut tine pasul cu campioana mondiala, puteti afla urmarind acest material video:

Zilele acestea Elena Pagu se pregateste pentru participarea la Campionatele Europene de sosea pentru veterani, care au loc intre 18 si 20 mai, la Alicante, in Spania. Concursul se va desfasura pe sosea si va avea doua probe competitive: 10 km si semimaraton, dar si probe de stafeta sau mars.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate