Elena Gheorghe: „Exteriorul reflecta echilibrul interior”

Timp estimat de citire2 minute, 10 secunde

Dupa o binemeritata pauza, timp in care a devenit mamica pentru a doua oara, Elena Gheorghe revine in prim-planul scenei muzicale romanesti cu un nou single, „Un gram de suflet”, odata cu o noua imagine foarte feminina si senzuala.

Elena Gheorghe se bucura de o cariera de succes si de o familie fericita, la varsta de 33 de ani, declarand ca se afla intr-un punct al vietii in care se simte cu adevarat implinita. Posesoarea siluetei perfecte, ne-a dezvaluit care sunt secretele trupului „fara cusur”, dandu-ne totodata o lectie despre cum sa te simti bine in pielea ta la 30+, doi copii minunati, un sot fericit si o cariera stralucita!

Slab sau Gras: Dupa o pauza de un an si jumatate, apari si… WOW! Cum se poate ca, dupa doua nasteri, sa fii atat de senzuala si de efervescenta?

Elena: Multumesc! „De vina” e, in primul rand, faptul ca ma simt foarte iubita si implinita, ca sunt intr-un punct al vietii mele in care sunt bine in pielea mea. In plus, muzica si legatura asta permanenta pe care o am cu oamenii care ma iubesc, emotia pe care vreau sa le-o transmit, toata bucuria pe care o impartasim impreuna, toate au, sunt sigura, mare legatura cu „efervescenta” asta de care ma bucur.

Ai declarat ca a venit vremea unei noi imagini, raportata cumva la starea ta reala, de mama si sotie. Ai ajuns la ceea ce numim varsta implinirii?

Eu asa ma simt, intr-un moment si loc potrivite mie. Imaginea noua e una in acord cu ce simt. Am crescut si am devenit o femeie sigura pe sine. Sunt o artista care dupa o constructie de peste 15 ani, inteleg exact povestea pe care vreau sa o spun prin muzica, versurile si spectacolele mele. Asa am decis sa imi urmez inima si sa revin cu o imagine asumata, puternica, sincera si foarte egala cu felul in care ma vad acum.

Ce s-a schimbat in rutina ta de ingrijire de cand esti mama?

In primul rand, ziua e mult mai scurta, iar timpul „doar pentru mine” e pe cale de disparitie. Cu multa organizare si ajutor de la toata familia il mai lungesc, dar tot as mai vrea putin. Am invatat sa fiu super-multi-tasking si mult mai cool cand e vorba de schimbari sau crize mici. Sunt mult mai atenta la ce mananc, sunt mai constienta de faptul ca totul se construieste de la interior si am invatat sa ma concentrez diferit si sa ma rup de stres si de gandurile negative. Eu zic ca pentru fiecare dintre noi anii aduc mai multa claritate prioritatilor, si asta e tare bine.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate