Demi Moore este ingrijorator de slaba!

Timp estimat de citire0 minute, 39 secunde

Actrita de 48 de ani a aparut ieri la un eveniment monden intr-o superba rochie rosie, care ii lasa insa la vedere mainile ingrijorator de slabe. Daca Demi Moore era un model de corp bine lucrat si cu musculatura perfect definita, acum nu se mai poate spune acelasi lucru.

De cand au aparut zvonurile cu privire la infidelitatea mult mai tanarului ei sot, Ashton Kutcher, presa internationala a inceput sa faca supozitii cu privire la un divort iminent. Se pare ca Demi ar fi intentat deja divortul, dar nu a facut nicio declaratie oficiala. Probabil ca problemele sentimentale si-au pus amprenta asupra look-ului ei, de aici si slabirea drastica, insa speram ca actrita din “Fantoma mea iubita” sa-si revina cat mai repede.

Sursa: The Sun http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate