De la antrenor la antreprenor

Timp estimat de citire:

1 minut, 25 secunde

Unul dintre tinerii antreprenori ai Romaniei, Iulian Dinu, 29 ani, colaborator al revistei si site-ului Slab sau Gras, este CEO si Fondatorul uneia dintre cele mai bune si apreciate scoli de cursuri autorizate in domeniul sportului si al sanatatii, Fitness Education School. In prezent, el se dedica unui nou proiect de perspectiva, o scoala de business.

La mai bine de 5 ani de la infiintarea Fitness Education School, timp in care a absolvit numeroase cursuri de marketing, management, publicitate si antreprenoriat, Iulian Dinu a lansat o noua provocare: deschiderea unei noi scoli,  complet diferita de domeniul sportiv, Business Education School.

„Drumul pe care l-am parcurs pana in acest moment nu a fost usor, dar este o experienta pe care simt ca trebuie sa o impartasesc si altora. Sunt multe persoane la inceput de drum, care isi doresc propria afacere si au nevoie de indrumare. Din toate cursurile de marketing, management, publicitate si antreprenoriat la care am participat in Romania inveti elemente de baza, care te fac sa visezi, dar lipseste aplicabilitatea. De aceea am decis sa maresc aria de cursuri si sa lansez Business Education School – scoala de formare in domeniile antreprenoriatului, marketingului si publicitatii. Voi lucra impreuna cu formatori acreditati in managementul afacerilor, care detin competente pe toate liniile noastre de business si care vor asigura intreg suportul si informatiile necesare pentru a fi puse in practica dupa finalizarea cursurilor”, spune Iulian Dinu.

Business Education School se adreseaza tuturor celor care au o experienta de la 0-3 ani in domeniul business-ului, se adreseaza pasionatilor, indraznetilor, viitorilor anteprenori ai tarii care isi doresc sa acumuleze cunostinte din toate domeniile: antreprenoriat, marketing, coaching, PR si comunicare, online marketing.

Pentru detalii, vizitati: www.business-education.ro/e-mail: office@iuliandinu.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate