Cura de slabire a Mariei Dragomiroiu

Timp estimat de citire1 minut, 2 secunde

Este talentata, familista convinsa, harnica si nu in ultimul rand, frumoasa. Maria Dragomiroiu are o silueta de invidiat si pentru aceasta, din cand in cand, a tinut regim. Pentru dumneavoastra, celebra cantareata a acceptat sa va dezvaluie secretul: regimul de slabit.Dimineata la ora 8.00: o cafea fara zahar, eventual cu zaharina; 2 iaurturi mici simple sau cu fructe; 2 felii de paine neagra sau graham cu un ou fiert tare sau cas proaspat ori sunca afumata. Fara gramaj. Mancati cat puteti.

La pranz (in jurul orei 15.00): ciorba de legume (orice legume, dar fara grasime si fara paste fainoase), iar felul doi carne fiarta, fripta sau inabusita de peste, pasare sau vita, fara gramaj, combinata cu legume salata sau fierte, cu putina sare dar fara ulei.

Seara la ora 19.00: 2 iaurturi mici simple sau cu fructe; 2 felii de paine neagra sau graham cu un ou fiert tare, cas proaspat sau sunca afumata. Fara gramaj, cat puteti.

Intre mese, din doua in doua ore, puteti manca un fruct. Fara struguri si banane puteti manca orice fruct. Nu aveti voie dulciuri sau alcool. Va recomand apa plata cat mai multa. In doua luni slabiti zece kilograme, iar metabolismul se shimba. Nu mai luati in greutate, daca nu exagerati cu alimentatia.
 

Otilia Ostrotki


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate