Creveti in sos de unt, pe pat de salata

Timp estimat de citire0 minute, 54 secunde

Dintre toate fructele de mare crevetii ocupa primul loc in topul preferintelor romanilor. Majoritatea ii prefera in paste sau in diferite sosuri, ambele variante fiind din pacate destul de… calorice. Din fericire, crevetii bine trasi in unt cu usturoi si zeama de lime se pot consuma fara probleme cu un mix de salata verde, castravete, morcov si avocado.

Pentru ca preparatul sa fie desavarsit trebuie sa fie insotit de un sos special, facut din unt de arahide, sos de chilli cu ghimbir, sos sweet dalton si zeama de lamaie. Pentru prepararea sosului recomandam folosirea unui mixer, untul de arahide fiind destul de greu de omogenizat.
Chiar daca vorbim de creveti si sos, faptul ca toata actiunea se petrece pe o frunza de salata, puteti consuma acest preparat fara sa folositi furculita si cutitul. Tot ce trebuie sa faceti este sa rulati frunza de salata si sa o mancati ca pe shaorma.

Pentru o digestie buna este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate