Corpul tau stie ce planuri de viitor ai? Fertility Friday dezvaluie raspunsul la intrebarea ta

Timp estimat de citire2 minute, 30 secunde

Raspunsul la aceasta intrebare l-am primit vineri, 15 martie 2013, in cadrul unui eveniment dedicat blogger-ilor, unde Clinica de fertilizare Gynera in colaborare cu Medical PR Agency au lansat campania Fertility Friday.

In cadrul evenimentului, doamna doctor Laura Dracea – director medical, Clinica Gynera, a raspuns intrebarilor despre fertilitate si a vorbit despre problemele cu care cuplurile se confrunta din cauza faptului ca nu-si testeaza fertilitatea la timp. “In ultimii ani a crescut ingrijorator numarul femeilor tinere cu rezerva scazuta de celule reproductive. Prea multe cupluri nu cunosc riscurile si ni se adreseaza tarziu, cand sansele lor de succes deja au scazut considerabil.” ( Dr. Laura Dracea)

Problema infertilitatii, care este de cel mai multe ori ignorata si netratata, ne aduce in fata medicului mult prea tarziu. Clinica de Fertilizare Gynera incearca sa informeze societatea despre factorii care duc la infertilitate si faptul ca la femei varsta biologica s-a indepartat de varsta reala, iar stilul de viata are consecinte asupra infertilitatii ambelor sexe.

Unul din invitatii speciali la eveniment a fost si Vladimir Draghia, acesta a declarat:
“La inceput am fost cooptat de Medical PR Agency sa realizez impreuna cu echipa mea de la casa de productie un material video despre fertilizare si clinica Gynera. In timpul filmarilor, unde am participat atat ca producator cat si ca actor,  am descoperit adevaratele situatii prin care trec cuplurile. Asa m-am hotarat sa ma alatur campaniei Fertility Friday. Problema fertilitatii pe care Clinica Gynera vrea sa o aduca in fata publicului este un subiect delicat despre care cu totii ar trebui sa ne informam si mai apoi sa mergem sa ne testam.”

Fertility Friday este o campanie dedicata femeilor si barbatilor care doreşte sa responsabilizeze şi sa mobilizeze tanara generaţie intr-o societate in care factorii externi işi pun amprenta iremediabil asupra corpului uman.  Aflarea din timp a deficienţelor pe care le avem are drept rezultat evitarea unor probleme grave şi rezolvarea acestora. Trebuie cunoscut faptul ca daca celelalte probleme sunt tratabile, epuizarea celulelor reproductive NU!

Pentru a incuraja aflarea situatiei reale in care ne aflam si tratarea infertilitatii in functie de caz, Clinica Gynera ofera femeilor si barbatilor posibilitatea efectuarii unui test de fertilitate, in fiecare vineri beneficiind de o reducere de 50%.

DESPRE GYNERA

Clinica de Fertilitate Gynera a fost fondata in anul 2007 din dorinţa de a ajuta cuplurile sa-şi implineasca cel mai frumos vis, acela de a avea un copil. In scurt timp a devenit un centru de referinţa in domeniul fertilitaţii, reunind cea mai avansata tehnologie şi experienţa unor specialişti de succes. 

Rata de succes exceptionala  a poziţionat Clinica Gynera in topul celor mai performante clinici de fertilitate din Europa. Daca in Europa, rata medie de succes pe proceduri FIV este de 35%, Clinica Gynera a inregistat o rata de succes de 50% la primele peste 1000 de cicluri FIV.

Informatii utile pe:

Facebook  Gynera: facebook.com/Gynerafertilitycenter

Facebook  Fertily Friday: facebook.com/FertilityFriday

Site: www.gynera.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate