Contureaza-ti silueta in 14 zile

Timp estimat de citire0 minute, 38 secunde

Esti pregatita pentru vara, plaja si haine vaporoase? Silueta ta va fi! Acum exista un nou partener care te va ajuta sa aduci cateva schimbari in stilul tau de viata si sa obtii silueta pe care ti-o doresti: Programul de 14 zile. 

Ideea Programului de 14 zile este foarte simpla. Pentru a-ti contura silueta este suficient sa inlocuiesti micul dejun si inca o masa principala cu cereale integrale Nestle Fitness, sa ai o alimentatie echilibrata si activitate zilnica regulata. Pentru ca participarea la Programul de 14 zile sa fie si mai usoara, Nestle Fitness vine cu o noutate pentru doamnele care doresc sa-si contureze silueta fara a renunta la placerea gustului: Nestle Fitness Yogurt – o combinatie irezistibila de fulgi crocanti cu cereale integrale si fulgi inveliti in glazura de iaurt.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1** spune:

    Foarte gustos Fitness Yogurth, l-am incercat!

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate