Ciocolata ne mentine creierul in forma

Timp estimat de citire0 minute, 29 secunde

Veste excelenta pentru iubitorii de ciocolata. Un studiu demn de toata increderea, aparut recent in revista Appetite, a evidentiat o legatura clara intre consumul de ciocolata si imbunatatirea performantei cognitive.

Asocierea a fost mai puternica in randul persoanelor care au consumat ciocolata cel putin o data pe saptamana. Important de mentionat este faptul ca efectele benefice au fost inregistrate independent de alte comportamente si obiceiuri alimentare, pozitive sau negative. In lumina rezultatelor constatate, autorii studiului incurajeaza includerea in meniu a ciocolatei, de preferat neagra si, evident, in cantitati moderate, pentru sustinerea functiilor cerebrale si a capacitatilor cognitive.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate