Catena sustine Mandinga la Eurovision 2012 – Ne-am calificat in finala!

Timp estimat de citire0 minute, 36 secunde

Catena, Farmacia Inimii, sponsor oficial Mandinga la Eurovision 2012 si, implicit, angajatii acesteia sustin trupa romaneasca Mandinga, una dintre favoritele la castigarea concursului.

Piesa „Zaleilah” a celor de la Mandinga a trecut de semifinala concursului si se numara printre cele 20 de melodii care se vor infrunta in Marea Finala Eurovision de sambata, 26 mai. Prestatia live a formatiei a fost pe placul publicului si juriului, piesa electrizand show-ul. Felicitari, Mandinga!  

Implicata in campanii de sanatate si responsabilitate sociala la nivel national, Catena este alaturi de persoanele care se bucura de reusitele romanesti. Pentru a fi alaturi de artistii romani de valoare, haideti sa urmarim impreuna concursul Eurovision 2012 care se desfasoara in perioada 22-26 mai.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate