Catena, partener in actiunile de Ziua Mondiala a Diabetului de la Iasi

Timp estimat de citire0 minute, 57 secunde

Ziua Mondiala a Diabetului a fost marcata, la Iasi, printr-o serie de actiuni menite sa atraga atentia asupra acestei afectiuni, avand in prim-plan femeia si diabetul, respectiv prevenirea diabetului gestational.

Actiunile, derulate de Centrul Medical ConsultMed, alaturi de Asociatia Malteza „Sf. Stefan”, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi si al Complexului Muzeal National Moldova, au cuprins realizarea unor cercuri umane in Piata Unirii, respectiv in Palatul Culturii, luminarea in albastru a cladirii Primariei, precum si proiectarea simbolului Zilei Mondiale a Diabetului pe fatada Palatului Culturii.

Sub sloganul „Actioneaza acum pentru a schimba ziua de maine!, actiunea din Palatul Culturii a fost dedicata in special mamicilor, fiind urmata de o degustare de dulciuri fara zahar.

Catena a fost partener al manifestarilor de Ziua Mondiala a Diabetului din Iasi, instaland doua corturi in care au functionat, pe parcursul zilei, centre de testare gratuita a nivelului glicemiei. In plus, pacientii au primit sfaturi profesioniste din partea farmacistilor Catena despre diabet, precum si despre prevenirea si managementul acestei afectiuni.

Principalul scop al activitatilor orgnizate la Iasi a fost acela de a atrage atentia asupra dificultatilor cu care se confrunta persoanele care sufera de diabet.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate