Catena, din nou „Cea mai inimoasă echipă” la Happy Run – Race for the Cure România

Timp estimat de citire1 minut, 27 secunde

Reprezentanții Catena, Catena Racing Team şi Tonica Group au obținut titlul de „Cea mai inimoasă echipă”, pentru al doilea an consecutiv, la ediția din 2019 a Happy Run – Race for the Cure România, o sărbătoare a învingătoarelor în lupta cu cancerul de sân și cea mai importantă acțiune de promovare a importanței prevenției, la nivel mondial.

Premiul a fost înmânat de Adelina Pestriţu, una dintre persoanele publice implicate în susţinerea proiectului Happy Run – Race for the Cure România.

La cursa caritabilă desfășurată duminică, 29 septembrie, în Parcul Regele Mihai (Herăstrău), s-au înscris în total peste 4.100 de participanți, cu circa 1.100 mai mulți comparativ cu anul trecut.

Cursa a fost structurată pe mai multe categorii: Alergare 5 km – competiție alergători/copii 10-14 ani; Alergare 1 km – competiție copii 5-9 ani și învingătoare în lupta cu cancerul; Fitness Walk 5 km – plimbare pentru persoane de toate vârstele; Fun Walk 1 km – plimbare, pe următorul traseu: Parcul Herăstrău/Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Mareșal Prezan, Șoseaua Kiseleff, Piața Victoriei, Bulevardul Aviatorilor.

Evenimentul anual Happy Run – Race for the Cure România, organizat de Fundația Renașterea și susținut de Catena, a fost parte a acțiunii internaționale „Race for the Cure”, ce s-a desfășurat concomitent în 16 orașe europene, devenind, astfel, cea mai mare cursă internațională destinată promovării sănătății femeii și luptei împotriva cancerului de sân și reunind sute de mii de participanți. În acelaşi timp, evenimentul constituie una dintre cele mai ample acțiuni de strângere de fonduri, desfășurată la nivel local și european.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate