Cameron Diaz pregateste o carte de nutritie

Timp estimat de citire:

0 minute, 43 secunde

Frumusica actrita are valori foarte clare in ceea ce priveste frumusetea si ingrijirea corpului, asa ca vrea sa impartaseasca femeilor din intreaga lume cele mai bune metode pentru a te mentine in forma. Fiind dedicata in special adolescentilor, cartea va contine sfaturi de intretinere corporala, dar si trucuri personale.

Actrita ce va implini acest an 40 de ani se mentine intr-o forma excelenta, fara sa se infometeze sau sa apeleze la metode drastice. Ea vrea sa le ajute pe femei sa scape de obsesia de a fi slabe si sa pretuiasca mai mult sanatatea, conform site-ului E! Online. Cameron Diaz isi va pune imaginea in slujba promovarii acestui mesaj, stiind ca este considerata un model de multe adolescente din toata lumea. Cartea ei despre nutritie si diete sanatoase va aduce in prim plan alegerile corecte, si nu greutatea corporala.

Foto: Wikipedia.org – David Shankbone

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate