Analia Selis: “Nicio dieta fara sport!”

Timp estimat de citire1 minut, 23 secunde

Orice persoana este predispusa ingrasarii din momentul in care 24 de ore nu sunt destule intr-o zi. Cati dintre voi nu incearca din rasputeri sa manance ceea ce trebuie si cand trebuie. Dar programul incarcat nu permite un echilibru intre mese si exercitiile fizice. Cum reuseste Analia Selis sa isi mentina silueta? Secretul ei il afli in Slab sau Gras.“Nu se mananca intre mese!”
De curand mama Analiei Selis a fost in vizita pe la ea, fapt ce a ajutat-o pe Analia sa “castige” cateva kilograme. Astfel, dupa plecarea mamei, s-a apucat serios de dieta si sport. In plina promovare, programul este mai plin pe zi ce trece. Si totusi se poate! Dimineata micul-dejun este consistent, pentru ca trebuie “sa tina” pana la ora pranzului. Daca foamea loveste intre aceste ore sau pana in masa de seara, altceva in afara de fructe nu exista. Indiferent cate concerte are sau cate aparitii TV, gustarile intre mese lipsesc cu desavarsire.

“Spune nu prajelilor!”
De cand a inceput regimul, Analia nu mai mananca paine, dulciuri, mai ales ciocolata, si a spus “adio” prajelilor. Iar daca este vorba de un eveniment unde toata mancarea servita este prajita, portia ei este minuscula, pentru a nu da peste cap programul de dieta deja stabilit.

“Nicio dieta fara sport!”
Dieta este inutila daca nu este completata cu sport. Dar pentru ca vorbim despre timp limitat, clar fitness-ul nu-si gaseste locul. Asa ca Analia si-a optimizat timpul de exercitii cu Power Plate, aparat ce o ajuta sa transforme doua ore de transpiratie in 10 minute de relaxare zilnica.
 

Text si foto: Mihnea Ratte


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate