Alinei Puscas ii este frica sa nu se ingrase la Top Chef

Timp estimat de citire1 minut, 33 secunde

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune, un super model cu sute de prezentari la activ, Alina Puscas trece printr-o mare incercare la Top Chef. Aceasta are mereu in jurul ei cele mari tentatii culinare, cele mai delicioase preparate gatite de cei 24 de bucatari inscrisi in competitia din super showul de la Antena 1.

”Imi este frica sa nu ma ingras pentru ca la Top Chef totul este mult prea tenant chiar si pentru un lacto vegetarian cum sunt eu si care isi doreste sa ramana asa. Trebuie sa marturisesc ca tentatiile sunt foarte mari, nu o data mi s-a intamplat sa-mi spun ca nu se intampla nimic daca o sa gust putina carne si m-am abatut de la regim. Preparatele sunt atat de apetisante incat cred ca nici un sihastru n-ar rezista sa nu guste putin”, a declarat Alina Puscas. Ca sa nu se ingrase, prezentatoarea celui mai taios show de cooking din Romania a compensat prin cresterea timpului pe care-l aloca sportului.

Antena 1 le aduce telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes international si pune la grea incercare abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania. Dintre acestia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei romanesti moderne, titlu ce va fi acordat de trei dintre cele mai respectate personalitati din industria culinara romaneasca: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Show-ul va fi prezentat de frumoasa Alina Puscas.

Top Chef este cel mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucura de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat si adaptat si in alte tari printre care Franta, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborat recorduri de audienta si le-a oferit telespectatorilor sansa de a patrunde in lumea fascinanta si competitiva a gastronomiei de lux.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate