Afrodisiace: alimentele care te duc in al noualea cer

Timp estimat de citire0 minute, 57 secunde

La inceput de primavara, astenia iti poate da peste cap toate planurile si activitatile, inclusiv pe cele ce tin de viata intima. Ca sa nu-ti lasi pasiunea sa paleasca, nu ezita sa incluzi cat mai des in meniu alimente cu efect afrodisiac. Te vor ajuta sa-ti recapeti energia necesara si sa-ti revigorezi libidoul.

Dragostea chiar trece prin stomac. La propriu. Ceea ce pui in farfurie de-a lungul zilei are un impact remarcabil asupra modului in care te desfasori in dormitor. Daca vrei sa-ti maresti apetitul si performantele sexuale, mizeaza pe consumul alimentelor, al caror efect afrodisiac nu lasa loc de indoiala.

Stridiile

Cand vine vorba de impulsionarea activitatii sexuale, nu ai cum sa nu faci referire la stridii. Sunt poate cele mai bune  alimente cu rol afrodisiac din toate timpurile. Furnizoare excelente de zinc, stridiile sporesc productia de testosteron, asa-zisul „hormon la dorintei”, care pune partenerii pe aceeasi lungime de unda…

Ca sa previi deficitul de zinc, o carenta care te poate face sa-ti pierzi apetitul sexual, nu ocoli semintele de dovleac. Bogate in acest oligoelement, ca si stridiile, dar si in acizi grasi Omega-3, ele joaca un rol-cheie in sanatatea sexuala.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate