“3S – Sanatoasa, supla, satula” te invata sa slabesti sanatos

Timp estimat de citire1 minut, 9 secunde

Carmen Bruma, impreuna cu Coreus, au lansat formula castigatoare in lupta cu kilogramele: cartea “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA”, insotita de un DVD cu programe de antrenament. Pachetul “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA“ va ofera o alternativa sanatoasa, rapida si necostisitoare, astfel incat, in doar 6 saptamani, sa sesizati o scadere a centimetrilor de pe talie si coapse.

Este vorba despre o carte ce contine un meniu gandit pentru 42 de zile plus un DVD cu un program de 5 antrenamente, ce trebuie executate intr-o saptamana.

“Am inteles, dupa prima mea carte, «Slim, cum am slabit 30 de kg si nu le-am mai pus inapoi», ca refrenul «mancati legume si fructe si beti 2 litri de apa» e deja plictisitor si inutil, daca nu este insotit si de un exemplu clar. De aceea, am decis sa revin cu un program concret si complet pentru 42 de zile care sa va ajute sa va formati niste deprinderi sanatoase, sa slabiti, sa va tonifiati trupul si sa va demonstreze ca ORICINE POATE”, a explicat Carmen Bruma, autoarea “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA”.

“3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA” poate fi comandata de pe site-ul www.coreus.ro sau la numarul de telefon 0766.278.072.

Comanda va fi livrata prin curier, iar taxele de expediere sunt suportate de editura.

Pretul de vanzare al pachetului (carte+DVD) este de 49.9 lei.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate