Yoplait Voyage te poarta spre destinatii exotice

Timp estimat de citire0 minute, 48 secunde

Ai nevoie de o vacanta? Visezi la Thailanda, Africa sau Brazilia? Yoplait te ajuta sa evadezi catre destinatia ta favorita, dintr-o singura inghititura.

Vara aceasta, Yoplait Romania vine pe piata cu o descoperire inedita: Yoplait Voyage. Gama contine trei sortimente de iaurt cu fructe exotice surprinzatoare: Yoplait Voyage Africa cu Fructul Dragonului si Smochine, Yoplait Voyage Brazilia cu Ananas, Papaya si Guarana, Yoplait Voyage Thailanda cu Kiwi si Curmale, care te poarta spre destinatii de vis. Acorda-ti timp de relaxare, evadeaza si rasfata-ti simturile in destinatiile preferate, alaturi de noile sortimente Yoplait Voyage.

Evadeaza in tinutul african si bucura-te de o experienta exotica alaturi de Yoplait cu Fructul Dragonului si Smochine.

Yoplait cu Ananas, Papaya si Guarana te poarta pe ritmuri de samba direct in Brazilia. Rasfata-ti simturile cu un gust delicios si zboara catre vacanta la care visezi.

Thailanda este mai aproape decat ai crezut. Noul Yoplait cu Kiwi si Curmale este biletul tau spre taramul misterios al tinutului asiatic.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate