WOW, ce transformare! O artista si-a schimbat viata radical dupa ce a slabit 25 de kilograme!

Timp estimat de citire2 minute, 30 secunde

La cei 23 de ani, Alexandra Buburuzan, o cunoscuta artista de muzica populara din Ardeal, si-a schimbat total stilul de viata si a reusit sa piarda in greutate. A avut peste 80 de kg, iar acum a slabit 25 de kilograme si este multumita de trupul ei. Totusi, nu vrea sa se opreasca aici.

In prezent, artista are 57 de kg si arata mai bine ca oricând. Alexandra Buburuzan a marturisit cum a slabit si ce a facut-o sa doreasca aceasta schimbare radicala in viata ei. „In urma cu doi ani si ceva, am ajuns la o greutate mare pentru corpul meu, adica la vreo 80 si ceva de kg. Nu stiu exact cum am ajuns acolo, pentru ca niciodata nu mi-am asumat greutatea, doar ca vedeam pur si simplu ca nu imi gasesc tinute. Mi-am dorit enorm de mult sa am o cariera muzicala de succes si am muncit mult pentru asta, dar parca nu era de ajuns niciodata. Probabil dorinta aceasta m-a ambitionat foarte tare sa slabesc”, ne-a declarat Alexandra Buburuzan.

Artista a dezvaluit ca inainte avea un regim de alimentatie total haotic. Mai mult, a apelat la un specialist in nutritie si sport, care a ajutat-o sa se transforme total. „Am apelat la un cunoscut care se ocupa de nutritie si sport si de atunci a inceput totul. Am fost atât de motivata si ambitioasa incât nu incalcam absolut nimic, iar atunci când mâncam cine stie ce gresit ma mustra incredibil de tare constiinta si nu prea faceam exceptii. Nici acum nu prea fac, decât rar, sau daca imi e exagerat de pofta. Imi vedeam visul realizat pe zi ce trecea când ma urcam pe cântar. Fericirea deplina a fost când am reusit sa slabesc aproximatix 25 de kg si sa ajung la greutatea pe care mi-o doream. Am avut de câstigat in plan muzical, recunosc. Eram mai apreciata de publicul ascultator. Cea mai mare uimire si multumire era atunci când apaream undeva si erau persoane care nu ma recunosteau si se intrebau cine sunt”, ne-a mai povestit Alexandra Buburuzan.

Acum, Alexandra Buburuzan arata excelent, se simte mult mai bine, si are mare grija de trupul ei. Pentru a face acest lucru, pionul principal este dieta, respectând in continuare sfaturile care au ajutat-o sa piarda in greutate. Vedeta trebuie sa fie foarte atenta la ce, cum si cât manânca. Nu fac combinatii de carbohidrati si proteine. Incerc sa manânc echilibrat si regulat. Nu manânc paste, pâine, dulciuri si nu beau sucuri decât foarte rar, atunci când fac câte o exceptie . Chiar daca nu reusesc sa manânc intr-o zi, atunci când ajung acasa nu manânc prostii, manânc o salata sau ceva la gratar, care sa imi amelioreze pofta. La evenimente manânc din farfurie doar ce cred ca este ok si chiar daca manânc ceva, nu manânc mult, doar gust, sa imi satisfac papilele gustative”, a mai adaugat artista.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. Vatau Carmen Luminita spune:

    Am un surplus de greutate si doresc sa scap de el natural prin finețe fără să imi afecteze sănătatea

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate